Skip to content
ОТОПЛЕНИЕ И ИСТИНСКО ИЗЖИВЯВАНЕ С КАМИНА В ЕДНО

Огромният отоплителен капацитет на електрическата камина може да отоплява без проблеми и по-големи помещения.
Привличащ окото по всяко време, дори и без отопление - за перфектни летни нощи. Изборът на температура осигурява предварително избрано, постоянно ниво на температура. Двойна безопасност чрез защита от прегряване и откриване на отворен прозорец!

Виж повече

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КАМИНИ BALDERIA

Електрическите камини BALDERIA притежават много предимства: Те благоприятстват за приятна топла атмосфера и осигуряват комфорт във всяка стая. Тяхната практичност е впечатляваща, а пускането в експлоатация и монтажът са лесни за изпълнение. Всичко, от което се нуждаете, е електрически контакт, така че няма нужда да почиствате и изхвърляте пепелта или да набавяте дърва за огрев.

ПЕРФЕКТНО УСЕЩАНЕ ЗА КАМИНА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ

Съвременната LED технология позволява реалистичен 3D ефект на пламък с 3 изображения на пламък за естествено усещане при горене.Вградената отоплителна система осигурява топлина и сигурност в студените дни, като температурата може да се регулира индивидуално. Вграденият термостат позволява удобна предварителна настройка, така че избраната температура да се поддържа постоянна. Виж повече

Икономично отопление

Усещане за истинска камина благодарение на отоплението. Мощността на отоплението може да се включва на 2 степени (1000/2000 W) и може да отоплява без проблеми и по-големи помещения. Наслаждавайте се на усещането за уютна топла камина през хладните вечери. Температурните профили осигуряват предварително избрано, постоянно ниво на температурата. Защита от прегряване!

Виж повече

Уникална реалистичност

Насладете се на най-реалистичното усещане за камина, благодарение на уникалните 3D ефекти на пламъка. Реалистичното представяне на дървесината и въглените превръща всяка жилищна площ в оазис на спокойствието.

Виж повече
ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ

В комплектът е включено е дистанционно управление (включително батерии). Това улеснява работата с 3D пламъчни ефекти, нагревател на вентилатора, температура, таймер и програмиране.

Виж повече

ВПЕЧАТЛЯВАЩ ДИЗАЙН И КАЧЕСТВО

Електрическата камина BALDERIA е вечно впечатляваща и пасва идеално на модерни и класически стилове на обзавеждане. Качествено обработена, камината е стабилна и здрава върху различни повърхности. Повърхността с покритие от меламинова смола е здрава и устойчива на надраскване.

УСТОЙЧИВИ И БЕЗОПАСНИ

По време на употреба не се образуват сажди или опасен въглероден окис. Без пожар, без риск от изгаряне и следователно безвреден за малки деца и домашни любимци. Благодарение на разпознаването на отворени прозорци, функцията за отопление се изключва, когато бъдат разпознати отворени прозорци. Виж повече

Често задавани въпроси

Абсолютно! Нашите електрически камини са проектирани за лесен монтаж. Всяко устройство се предлага с подробно ръководство за монтаж, стъпка по стъпка.

Нашите електрически камини се отличават с редица характеристики, сред които реалистичен 3D ефект на пламъка, конкурентни цени, безплатна доставка, лесен монтаж и изключителен капацитет на отопление. Гордеем се с това, че предлагаме перфектно съчетание на естетика и функционалност.

Да, в момента предлагаме фантастична отстъпка от 10% с код "lexi10" за нашите електрически камини. Възползвайте се от тази ограничена по време оферта и подобрете дома си с нашите първокласни решения за отопление.

Нашите електрически камини използват усъвършенствана технология за създаване на хипнотизиращ 3D ефект на пламъка. Висококачествените LED светлини симулират вида на истински пламък, като осигуряват уютна и реалистична атмосфера във вашето жилищно пространство.

Абсолютно! Нашите електрически камини са проектирани така, че да осигуряват ефективно отопление на големи помещения. Те съчетават стил и функционалност, като гарантират, че пространството ви ще остане топло и приветливо.

Предлагаме безплатна доставка на всички наши електрически камини в цяла България. Вашето удовлетворение е наш приоритет и ние се стремим да осигурим безпроблемен процес на доставка за ваше удобство.

Разбира се! Предоставяме гаранция от 24 месеца за всички наши електрически камини, за да гарантираме вашето спокойствие.

Да, предлагаме политика за безпроблемно връщане в рамките на 14 дни. Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, можете да се запознаете с нашата политика за връщане и замяна или да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти.

Нашият екип за обслужване на клиенти е насреща, за да ви помогне. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона, по имейл или чрез нашия онлайн формуляр за контакт.

  • Телефон: +359 884433944
  • Имейл: info@powerlocus.com

Изпращане на същия ден

Всички поръчки, направени преди 15:00 часа от понеделник до петък, се изпращат същия ден.

Безплатна и бърза доставка

Безплатна доставка в рамките на 1 ден за поръчки над 25,00лв.

14 Дни безплатно право на връщане

Върнете стоката в 14 дневен срок безплатно.