Skip to content

Как се поръчва

Важно: Поръчки в lexicrafts.store се приемат единствено през формата за покупка в сайта. Поръчки по телефона се правят по изклчение, когато е налице технически проблем.

Навигация в онлайн магазин lexicrafts.store

1. “Количка”

Показва състоянието на вашата количка. От нея може да премахвате или добавяте продукти по всяко време, да правите актуализация на количествата, както и да се усведомявате за стойността на покупката Ви.

2. Поле “Търсене”

Това е бърз и лесен начин да намерите желаната от Вас стока. Въведената дума (фраза) в полето ще върне резултати за продукти, в чието заглавие се среща тя.В момента на въвеждане на дума от Вас в полето, ще видите и падащ списък с вече търсени и популярни фрази.

3. “Каталог продукти”

Менюто в горната част на сайта е друг начин да намерите всички категории стоки, които се предлагат при нас.  


4. “Най-продавани продукти”

В тази секция се показват едни от най-продаваните продукти през онлайн магазина на lexicrafts.store. Те се сменят често и може да ги разгледате като кликнете съответно върху дясната или лявата стрелка в полето.

5. “Следвайте ни в …”

Ако се присъедините към нашата страница във Facebook или профила ни в Instagram можете първи да научавате за промоции, нови продукти, промени свързани с онлайн магазина като цяло и т.н.

6. “Инфо бюлетин”

Ако се запишете за нашия бюлетин ще получавате e-mail с актуални оферти за продукти, промоции. Винаги може да се отпишете като промените настройките в профила си или просто се свържете с нас.

Изпращане на същия ден

Всички поръчки, направени преди 15:00 часа от понеделник до петък, се изпращат същия ден.

Безплатна и бърза доставка

Безплатна доставка в рамките на 1 ден за поръчки над 25,00лв.

14 Дни безплатно право на връщане

Върнете стоката в 14 дневен срок безплатно.